De zeekoet is een gestroomlijnde zeevogel die het grootste deel van zijn leven op zee doorbrengt en alleen aan land komt om te broeden op drukke rotsrichels. Zijn smalle snavel en donker-witte verendek zien er van een afstand eenvoudig uit, maar het kolonie-leven is zeer georganiseerd. Populaties in de Stille Oceaan kunnen zware verliezen lijden wanneer warmwater-events de kleine vissen verstoren waarvan volwassen vogels en kuikens afhankelijk zijn.

Alaska
Vogelkliffen en kolonies op rotsachtige eilanden bieden aannemelijke zomerse uitzichten vanaf geautoriseerde uitkijkpunten aan de wal of vanaf verafgelegen dekken. Veel kolonies zijn vanaf het land ontoegankelijk en beschermde nestgebieden mogen niet worden benaderd.





Arctic Tern
Atlantic Puffin