Ruskopeliikaani on suuri rannikkolintu, joka tunnetaan syöksysukelluksistaan ja aaltojen yllä liitävistä siisteistä jonomuodostelmistaan. Sen valtavaa nokkapussia käytetään saaliin pyydystämiseen ja veden poistamiseen, ei ruoan säilyttämiseen pitkiä matkoja varten. Populaatiot asuttavat Amerikan Atlantin ja Tyynenmeren rannikoita, mukaan lukien Galápagossaaria. Toipuminen torjunta-aineiden aiheuttamasta kannan romahduksesta on merkittävä suojelumenestys, vaikka kalastussiimat, häiriöt, myrskyt ja pesimäympäristöjen katoaminen ovat edelleen huomattavia paikallisia uhkia.

Costa Rica
Tyynenmeren rannat, suistot ja julkiset satamien näköalapaikat tarjoavat helposti saavutettavia rannikkoympäristöjä. Linnut saattavat levätä ulkosaariston kallioilla tai hiekkasärkillä, jotka tulee jättää rauhaan; Karibialla havainnot vaihtelevat enemmän paikallisesti.







American Flamingo
Anhinga