Lumimyrskylintu on täysin valkoinen antarktinen merilintu, jolla on mustat silmät ja pieni musta nokka. Se liittyy läheisesti merijäänhuoltoon ja liikkuu merellisten ruokailualueiden ja kallionkoloihin piilotettujen pesien välillä. Jotkut yhdyskunnat sijaitsevat yllättävän kaukana sisämaassa, mikä vaatii pitkiä matkoja ravinnon hakuun. Sen puhdas höyhenpuku voi tehdä siitä vaikean seurattavan lunta tai kirkasta jäätä vasten, kun taas sen siro lento on usein silmiinpistävää tummia kallioita ja vettä vasten.

Antarctica
Jään reunustamat rannikot ja kalliojyrkänteet tarjoavat mahdollisuuksia havainnointiin kannelta tai etäältä rannasta. Monet pesimäyhdyskunnat sijaitsevat syrjäisissä tai vaikeapääsyisissä paikoissa, eikä vierailijoiden tule yrittää päästä pesimäkoloihin.




Adélie Penguin
Antarctic Petrel